ACI’da yemek hizmeti uzun yıllardır Okulmuş Gıda A.Ş tarafından sağlanmaktadır.

Öğrenciler yemeklerini Taner kafeteryasında (sulu yemeklerden oluşan tabldot menü/ alakart menü) ya da öğrenci kantininde yiyebilirler. Her iki mutfağın hijyen standartlarına uygunluğu düzenli olarak Ege Üniversitesi tarafından denetlenir. Kafeterya sadece öğle yemeklerinde açık olmakla birlikte, kantin öğrencilere sabah ve öğleden sonra ara öğünlerin yanı sıra öğle yemeklerine de seçenek oluşturur. Kantin hafta içi 08.00-17.00 arası servise açıktır. Kafeterya ve kantin, İzmir Büyük Şehir Belediyesi’nin hijyen ve sağlıklı beslenme kurallarına uygunluğu nedeniyle “Beyaz Lale” ödülüne layık görülmüştür.

Yemek ücreti okul ücretine dahil değildir. Öğrenciler daha önceden diledikleri miktarda yükleme yapmak suretiyle kantinde ya da yemekhanede yemek kartlarıyla ödeme yaparlar.