ACI’da öğrenci ulaşımı özel bir taşıma şirketi tarafından sağlanır. Okul Aile Birliği başkanlığında, veli temsilcilerinden oluşan “Okul Servisi Komisyonu”, MEB Taşıma Yönetmeliği’ne uygun olarak, her akademik yıl açılan ihale ile taşıma şirketini seçer.

Servis güzergâhları her sene başında ihtiyaca göre belirlenir.

2023-2024 eğitim-öğretim döneminde okulumuzun servis hizmetini Gürsel Turizm Taşımacılık ve Servis Ticaret AŞ sağlayacaktır. Servis kayıtları ve güzergah ile ilgili bigilere firmanın www.gurseltur.com.tr web sitesinden ulaşılabilir.