Okul Tesis Yönetim ve İşletim Hizmeti (temizlik ve bakım, bahçe bakım, teknik bakım ve onarım, kurye-şoför hizmetleri) ve Güvenlik Hizmeti dönemsel sözleşmelerle güvenilir firmalar tarafından verilmektedir. Şu anda bu hizmetler ISS firması tarafından sağlanmaktadır.

ACI’da güvenlik yirmi dört saat boyunca, aynı şirket tarafından sağlanır. Geniş ve yeşil ACI kampüsünü çepeçevre saran duvarların içinde çocuklarımız özgürce yaşarken, eğitimli güvenlik personeli ve kameralarla gün boyu korunurlar.

Tüm ziyaretçiler, okul giriş kapısında isimlerini kaydettirip aldıkları kimlik kartını gerektiğinde yetkililere gösterir. Kampüs güvenliği için gerekli bu uygulama titizlikle uygulanır. Ziyaretçiler, kampüste izinsiz dolaşamaz ve okul olanaklarından ancak müdürün bilgisi dahilinde yararlanabilirler. Güvenlik görevlileri ziyaretçileri görüşmek istedikleri kişi veya bölümlere yönlendirir.