ACI’ın eğitim ve hizmet binaları, Göztepe’de yeşillikler içinde, 31 dönümlük bir kampüste yer almaktadır. Özgün bir mimariye sahip olan Naomi Foster Kütüphane ve Medya Merkezi 70,000’in üzerinde kitap, elektronik veritabanı ve video-konferans odası gibi imkanlarla donatılmıştır. Shepard Spor Salonu da, spor kortları,antrenman alanları ve fitness odalarıyla geniş, modern ve çok amaçlı bir salon olarak hizmet vermektedir.  Bu tesislere ek olarak kampüste, amacına uygun olarak inşa edilmiş ve birçok laboratuvardan oluşan bir fen binası, 550 kişilik tiyatro salonu, bir bilgisayar ve sanat binası, 1200 kişilik bir amfitiyatro, bir kız yurdu, açık spor alanları ve 30’u aşkın sınıfı içeren akademik binalar yer almaktadır. ACI Erkek Yurdu binası da kampüsün hemen karşısında yer almaktadır.

Yerleşim Birimleri: Taner Hall, Bristol Hall, Beacon Hall, Hill Fen Binası, Parsons Hall, Kafetarya, Co-op (Kantin), Naomi Foster Kütüphane ve Medya Merkezi, Blake Kültür Merkezi, Shepard Spor Salonu, Taner Kız Yurdu, ACI Erkek Öğrenci Yurdu

ACI - 360 Sanal Tur - Okulumuzu sanal ortamda gezmek için lütfen tıklayınız.