ACI öğrenci ve velilerimiz, ACI Education Day (Eğitim Günü) etkinliği kapsamında Türkiye'den ve yurt dışından okulumuza gelen üniversitelerle bir araya geldiler. ABD, Kanada, İngiltere, Avrupa ve  Uzak Doğu'dan 53 ; Türkiye'den 22 olmak üzere toplam 75 saygın üniversitenin yer aldığı etkinlikte öğrenciler İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Sn. Prof. Dr. Yusuf Baran tarafından verilen "Yaşamının Lideri Ol" konulu seminere ve yurt dışında üniversite okumak ile ilgili farklı çalıştaylara kaldılar. Öğrenci ve velilerimiz sonrasında, kampüs içinde kurulan stantlardaki üniversite temsilcileri ile birebir görüşme imkanı yakaladılar. Okulumuzun "Öğrenmek için katıl, hizmet için ayrıl" felsefesinin ışığında, etkinliğe İzmir'deki farklı okullardan veli ve öğrenciler de davet edildi. Yurt İçi ve Yurt Dışı Üniversiteler Danışmanlık Ofislerimize bu kapsamlı etkinliğin organizasyonu için teşekkür ederiz.