İzmir'imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümüne rastlayan yeni eğitim-öğretim yılı başlangıcını öğrencilerimiz, velilerimiz, mezunlarımız ve tüm akademik kadromuzun katılımıyla gerçekleşen Açılış Törenimiz ile yaptık. Aramıza yeni katılan Hazırlık öğrencilerimiz alkışlarla amfideki yerlerini almanın heyecanını; diğer sınıflarımız da okullarına ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar. Açılış konuşmaları sonrasında YKS'de derece yapan ACI'24 mezunlarımıza ödülleri müdürlerimiz tarafından verildi. Tüm ACI Ailemize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir okul yılı dileriz!