ACI'24 mezunlarımızı velilerimiz, öğretmenlerimiz, çalışanlarımız, mezunlarımız, Sağlık ve Eğitim Vakfı mütevelli ve yöneticilerimizin katılımıyla amfimizin büyülü ortamında gerçekleşen duygu dolu bir Mezuniyet Töreni ile yeni başlangıçlara uğurladık. Açılış konuşmaları sonrasında ACI'89 mezunumuz Mayo Clinic Nörobilim Bölüm Başkanı Prof.Dr. Nilüfer Ertekin-Taner'in onur konuğu olarak yeni mezunlarımıza seslendiği mezuniyet törenimizde, okulumuzu ilk beş sırada bitiren son sınıf öğrencilerimize plaketleri sunuldu. Diploma töreninden sonra keplerin fırlatılmasıyla "ACI mezunları" arasına katılan öğrencilerimize ömür boyu mutluluk ve başarılar diliyoruz.

Yolunuz açık olsun ACI'24!