2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’na öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve çalışanlarımızın katılımıyla gerçekleşen geleneksel Açılış Töreni ile başladık. Aramıza yeni katılan Hazırlık öğrencilerimiz alkışlarla amfideki yerlerini almanın heyecanını ; diğer sınıflarımız da okullarına ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar. YKS'de okulumuzda ve sınav genelinde dereceye giren 2023 mezunlarımızın ödüllendirildiği törenimizde, diğer 2023 mezunlarımızın da başarılı sonuçlarını paylaştık.

Tüm ACI Ailemize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir okul yılı dileriz.