En önemli ulusal günlerimizden biri olan “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı”mızı her yıl olduğu gibi bu sene de günün anlamına uygun bir şekilde, Cumhuriyetimize yakışan bir etkinlikle kutladık. Hafta boyunca süren etkinliklerimizin bir parçası olarak Fuar Kültürpark’ta buluşan 800’e yakın öğrenci, öğretmen, çalışan, veli ve mezunumuz, Lozan Kapısı’ndan başlayan “Gençlik Yürüyüşü”nü Fuar’ın çevresinde atılan bir turdan sonra Ahşap Sahne’de noktaladı. Bando eşliğinde alana gelen öğrenciler çalınan marşlara ve şarkılara coşkuyla eşlik ettiler. Bu özel günümüzde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de konuğumuzdu. Müdürlerimizden sonra gençlere seslenen Tunç Soyer "Memleketin sizin gibi aydın gençlere ihtiyacı var. Size olan inancımız sonsuz." dedi.