ACI Korfbol Takımımız büyük bir başarıya imza atarak Kocaeli’nde yapılan Türkiye Liselerarası Korfbol Şampiyonası Finalleri'nde ŞAMPİYON oldu. Toplumsal cinsiyet eşitliğinin sahaya yansıyan en özel örneklerinden olan, kız ve erkek sporcuların aynı anda aynı takımda mücadele ettiği tek spor dalı olma özelliğini taşıyan korfbolun okulumuzdaki ilk senesinde böylesine önemli bir başarıya ulaşan sporcu öğrencilerimizi, antrenörleri Yaşar Boynikoğlu’nu ve öğretmenleri Merve Karanlık’ı kutluyor, bizlere yaşattıkları gururdan dolayı teşekkür ediyoruz.