Lise 1 öğrencimiz Adil Enes Yılmaz, 29.Ulusal TÜBİTAK Matematik Olimpiyatı elemeleri kapsamında 5-6 Ocak tarihlerinde düzenlenen ikinci aşama matematik sınavına katılmaya hak kazanan yetmiş öğrenci içinde 23. olarak BRONZ MADALYA aldı. Adil Enes, Uluslararası Matematik Olimpiyatı(IMQ) elemeleri için Mart ayında son kez sınava katılacak ve ilk altıya kalması durumunda okulumuzu ve ülkemizi Türkiye Matematik Milli Takımı’nda temsil etme hakkı kazanacaktır.

Öğrencimizi ve kendisine emek veren tüm ders ve kulüp öğretmenlerini gönülden kutluyoruz.