Her yıl Türk Dili ve Edebiyatı Bölümümüz tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Törenimizin coşkusuna bu yıl ayrı bir heyecan eşlik etti. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün ebedi istirahatgâhı Anıtkabir’de 19 Mayıs 2021 Gençlik ve Spor Bayramı haftasında dalgalanmış Türk bayrağı, kutlama törenimizin bir parçası olarak okulumuza teslim edildi. Öğrencilerimizin farklı performanslarla görev aldığı bu anlamlı tören Antakya Medeniyetler Korosu'nun Cumhuriyet'in birleştiriciliğini müzik aracılığı ile vurguladığı güzel konseri ile sona erdi. 29 Ekim Resmi Geçit Töreni'ne katılan Lise 1 öğrencilerimiz de okulumuzu başarıyla temsil ederek bizleri gururlandırdılar.

Cumhuriyetimizin yeni yaşı kutlu olsun!