16 yıldır IB Diploma Programını başarı ile sürdüren okulumuzun 2021 IB mezunları 45 üzerinden 36 ortalama elde ederek bizleri gururlandırdılar.

Sınava giren öğrencilerimizin %92’si diploma almaya hak kazandı.

Diploma alan mezunlarımızın 2’si 44 puan olmak üzere, 14’ü 40 puan ve üstü, 50’si 30 puan ve üstü alarak üstün bir başarı elde ettiler.

IB mezunlarımız eğitim hayatlarında içlerinde Harvard Üniversitesi, Yale-NUS Üniversitesi, Columbia Üniversitesi, Pomona College, London School of Economics ve University College London gibi örneklerin bulunduğu seçkin üniversitelerde devam edecektir.