Hazırlık öğrencimiz Adil Enes Yılmaz, 25. Genç Balkan Matematik Olimpiyatı'nda(Junior Balkan Math Olympiad -JBMO) 15.5 yaş altı kategoride Türkiye’yi temsil edecek Türk Milli Matematik Genç Takımı’na seçildi. Öğrencimizi bu büyük başarıdan dolayı kutluyor, on biri Balkan ülkesi olmak üzere birçok farklı ülkenin de katılımıyla Temmuz ayında gerçekleşmesi beklenen yarışmada başarılar diliyoruz.

Uluslararası Coğrafya Olimpiyatları (2021) Türkiye Seçme Sınavlarında  üç zorlu  aşamayı da başarıyla geçen  Lise son öğrencimiz Tardu Aslanoğlu, 12 Kişilik Türkiye takımı kadrosuna girmeyi başardı. Dünya ya da Avrupa Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil etmesi kesinleşen öğrencimizi tebrik ediyor,  başarılarının devamını diliyoruz.