Matematik ve Beden Eğitimi Bölümlerimiz liderliğinde çevrim içi hazırlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Törenimizi izlemek üzere 19 Mayıs sabahı tüm öğrenci, öğretmen ve çalışanlar olarak bilgisayar ekranlarımızın başındaydık. "Olimpiyat Halkaları"nı okulumuza uyarladığımız, Atatürk, Gençlik, Spor, Sanat ve Bilim halkalarının kesişimini ve kopmaz bir bütün olduğunu vurgulayan programda, sanat, bilim ve spor alanında başarılı konuk ve mezunlarımız yaptıkları kısa konuşmalar ile öğrencilerimize ilhan kaynağı oldular. Sporda değişik branşlarda başarılara imza atmış mezun ve öğrencilerimizin dahil oldukları bilgi yarışması da izleyiciler tarafından beğeniiyle takip edildi.

Yüz kırk üç yıllık köklü geçmişe sahip bir eğitim kurumu olarak, Atatürk'ün izinde, geleceğin açık fikirli nesillerini yetiştirmekten gurur duyduğumuzu bir kez daha hatırlatır, Cumhuriyet'in ışığında daha nice 19 Mayıs'lar dileriz!