Öğrencilerimizin her yıl katıldıkları uluslararası bir matematik yarışması olan ve bu sene 4 Şubat'ta çevrim içi olarak gerçekleştirilen INTERMEDIATE MATH CHALLENGE sınavının sonuçları bizleri yine mutlu etti. Toplam 30 Hazırlık ve Lise 1 öğrencimizin katıldığı sınavda öğrencilerimiz 13 altın, 10 gümüş ve 4 bronz sertifika kazanırken ilk 7 öğrencimiz British Cayley Olympiad'a davet edildi. Okul birincimiz Deniz Tanacı ilave bir 100 performans puanı ile de ödüllendirildi.

Tüm öğrencilerimizi ve Matematik Bölümü'müzü bu güzel sonuçlardan ve emeklerinden dolayı kutluyoruz.