31 Ağustos 2020 Pazartesi sabahı 142 yıllık okulumuzun tarihinde bir ilki yaşadık ve geleneksel Açılış Törenimizi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmadan gerçekleştirdik. Uzaktan da olsa başlangıç heyecanımızı yansıtmaya çalıştığımız törenimiz tüm ACI Ailemiz tarafından canlı yayında izlendi. Lise 4 öğrencilerimiz Eylül Şahin ve Selin Çetinol ile 2020 mezunları adına konuşma yapan yeni mezunumuz Yasemin Ertan'ın konuşmaları aylar sonra kampüsümüzde öğrenci görebilmenin mutluluğu ile bizleri çok etkiledi. Yeni Başdanışmanımız Brad Bell'in konuşması ve SEV Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet T. Nane'nin görüntülü mesajının yanısıra bizlere seslenen Okul Müdürümüz Didem Erpulat’ın konuşmasında da dediği gibi, kampüsümüzün en kısa sürede sevgili öğrencilerimizin “gözlerinin ışıltısı ve seslerinin neşesiyle” dolması dileği ile sağlıklı, başarılı ve mutlu bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.