2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı'na, İzmir'imizin kurtuluşunun 97. yıl dönümüne denk gelen güzel bir 9 Eylül sabahında, amfimizde yapılan Açılış Töreni ile başladık. Öğrencilerimiz, velilerimiz, mezunlarımız, öğretmen ve çalışanlarımızın yanısıra SEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Piraye Erdem(ACI'80)ve SEV Yönetim Kurulu üyesi Ali Uzun(ACI'01)un da katıldığı törenimizde tüm öğrencilerimize, özellikle de aramıza yeni katılan Hazırlık sınıflarına hoş geldiniz dedik.

ACI Ailemize sağlıklı, başarılı ve keyifli bir okul yılı diliyoruz.