"Benim seçimim, benim geleceğim" teması eşliğinde gerçekleşen ACI Meslekler Günü etkinliğimizde, büyük çoğunluğu ACI mezunu olan toplam 46 meslek sahibini okulumuzda konuk ettik. Türkiye’nin çok izlenen Youtube kanallarından SokakRoportajlari.com’un ve yaratıcı video içerik ajansı TurkeyVideoNetwork’ün kurucu ortağı ve yöneticisi olan ACI 2000 mezunlarımız Jaki Baruh ve Mustafa Kemal Gürel'in ilham verici açılış konuşmaları ile başlayan etkinliğimiz, öğrencilerimizin iki değişik oturumda alanında uzman konuklarımızla buluşmalarıyla devam etti. Konuk mezunların, şu anda öğrenci olan kardeşlerinin geleceğine dokunmak üzere düzenlenen bu etkinliğin bir parçası olduğu için hissettikleri gurur ve heyecan gözlerinden okunuyordu.