Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz Silikon Vadisi gezimiz 10 öğrencimiz ve Bilişim Teknolojisi öğretmenimiz Muammer Ergun’un katılımıyla gerçekleşti. Amerika Birleşik Devletleri’nin San Francisco kentinden başlayıp Los Angeles kentinde sonlanan gezide öğrencilerimiz Silikon Vadisi’ndeki Apple, Facebook, Google, LinkedIn ve Intel gibi bilişim dünyasının dev şirketlerinde yapılan toplantılara katılmanın yanısıra Stanford, University of California Santa Barbara gibi prestijli üniversiteleri, müzeleri ve kültürel birçok alanı ziyaret ettiler, geleceklerine yön verecek birçok izlenimle yurda döndüler.