Sağlık ve Eğitim Vakfı yöneticilerimiz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve mezunlarımızın katıldığı "Açılış Töreni" ile yeni bir eğitim-öğretim yılına "Merhaba" dedik. Bu yıl aramıza katılan ve 87’si ülkemizin 24 farklı ilinden, 98’i ise İzmir’in 23 farklı okulundan olan toplam 176 Hazırlık sınıfı öğrencimiz tüm amfinin alkışları arasında yerlerini aldıl. Yapılan konuşmaların sonrasında tüm öğrencilerimiz yeni bir eğitim yılına başlamak üzere sınıflarına dağıldılar.

Yeni eğitim- öğretim yılının tüm öğrencilerimize, eğitim kadromuza ve velilerimize başarılı, sağlıklı ve huzur dolu günler getirmesini diliyoruz.