World Scholar's Cup(WSC) ın İzmir ve Prag elemelerini geçerek ABD etabına katılma hakkını kazanan WSC takımımız 18-21 Kasım daki Yale Üniversitesi'nde düzenlenen Tournament of Champions’a katıldı. Bahar Yoleri, Duygu Çakmur ve Lara Öztürkeri'den oluşan takımımız, öğretmenleri Meri Roditi liderliğinde, 4 gün süren turnuva boyunca çeşitli alanlarda dünyanın dört bir yanından gelen ve ana dili İngilizce olan ülkelerin öğrencilerine karşı yarıştı. Gerek grup olarak gerekse bireysel olarak farklı başarılara imza atan öğrencilerimiz altın ve gümüş madalyalarla ülkemize döndüler.