Atamızın "Umutsuz durum yoktur, umutsuz insan vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim." sözünden yola çıkarak "Her zaman umut vardır!" diyen Sosyal Bilimler Bölümümüz önderliğinde gerçekleşen Ata'yı Anma Törenimizde Atatürk'ü gören son nesil ile birlikteydik. Onlardan Ata'yı dinledik, ona bir kez daha hayran kaldık!

Her sene olduğu gibi bu sene de Lise 4 seviyesinden seçilen bir öğrenci, Atatürk ile ilgili duygu ve düşüncelerin paylaşıldığı Anı Defteri'ni imzaladı. Bu seneki bu büyük ve anlamlı görev sevgili öğrencimiz  Gülşah Dim'in oldu.Gülşah'ın hepimizi çok etkileyen yazısını aşağıdaki linke tıklayarak okuyabilirsiniz:

BİR LİDERİ ANMAK DEĞİL ANLAMAK