Almanca MUN Kulübü öğrencilerimizden Timur Emre Civan, Nazlı İris Özen, Ecenaz Özmen, Yiğit Atay, Güneş Dinçer, Efe Gülay, Alis Eralp, Defne Başaran, Alp Engin Kuvrağ ve Defne Demirdelen, Almanya’nin kuzey kenti Kiel’de bu sene 11.si düzenlenen MUN-SH 2016 Birleşmiş Milletler Konferansı’nda Gana ve Bolivya’nın yanı sıra UNICEF ve CARE kuruluşlarını temsil etti. 3 - 7 Mart 2016 tarihindeki etkinliğe öğretmenleri Başak Çaylan  ve Elif Çobanoğlu Yurtseven ile katılan öğrencilerimiz, Landtag İlçe Meclisi’nde yurt içi ve yurt dışından gelen yaklaşık 420 öğrenciyle birlikte dünya ülkelerini farklı farklı komitelerde temsil ederek dünyadaki tüm insanları ilgilendiren sorunlara ve bilhassa bu yıla damgasını vuran mülteci sorununa çözüm bulmaya çalıştılar.