Fransızca MUN Kulübü öğrencilerimizden Zeynep Bekçi, Aslı Kokuludağ, Mert Noyaner, Zeynep Sıradağlı, Vasfi Cem Diren, Kaan Ertürk ve Defne Öner, Cenevre'deki Fransız Uluslararası Ferney Voltaire Lisesi tarafından bu sene 6.sı düzenlenen FERMUN 2016 Konferansına katıldı. 13 Ocak-15 Ocak 2016’daki etkinliğe öğretmenleri Elizabeth Sayın ve Burçin Özseven ile katılan öğrencilerimiz Birleşmiş Milletler Binasında, Dünya Ticaret Merkezinde ve Dünya Meteoroloji Merkezinde gerçekleşen konferansta 18 farklı ülkeden gelen 40 okul ve 600 öğrenci ile 147 ülkeyi farklı farklı komitelerde temsil ettiler ve dünyamızı ilgilendiren çok önemli sorunlara (terorizm, sığınmacılar, çevre sorunları) çözüm bulmaya çalıştılar.