Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımız kapsamında ünlü usta Genco Erkal, "İnsanlarım" adlı oyunuyla okulumuzdaydı. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümümüz ve Yetişenler Derneğimizin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte Genco Erkal, Kuvayi Milliye Destanı'ndan Bölümler'e de yer verdi. Oyun öncesi verilen "Cumhuriyet Resepsiyonu"na da katılan öğrenci, öğretmen, veli ve mezunlarımızın beğeniyle izledikleri Erkal, sahnede bir kez daha devleşti. Gece, Yetişenler Derneği ve okulumuz adına usta sanatçıya plaket sunulması ile sona erdi.