2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Hazırlık Oryantasyon Gezimiz başarıyla tamamlandı. Öğrenci Birliği üyelerimizin, yöneticilerimizin, Yurt İdarecilerimizin, Beden Eğitimi ve Rehberlik Bölümümüzün katılımlarıyla Kuşadası'nda düzenlenen okula uyum gezimizde öğrencilerimiz hem eğlendiler, hem de okulumuz ile ilgili bilgileri ve okul kurallarını detaylı olarak öğrenme imkanı yakaladılar. ACI Ailesine yeni katılan üyelerimiz,okul kültürümüz ve lise hayatı ile ilgili yeni bilgiler öğrenmenin mutluluğuyla ilk okul gezilerini tamamlamış oldular.