2015 mezunlarımız öncelikle geçtiğimiz günlerde belli olan LYS'de başarılı sonuçlara imza attılar. Değişik puan türlerinde 6 farklı mezunumuz ilk 1000 içerisine girerek bizleri gururlandırdı. En iyi derecemizi Y-TM3 Puan türünde 120. olan Batuhan Hamamcıoğlu elde etti. Ata Deniz Y-TS1 Puan Türünde 134. , Pertev Emre Palandüz Y-MF2 Puan türünde 136. oldu.

Ege Bölgesi’nin tek IB(Uluslararası Bakalorya) okulu olan okulumuz bu yıl da 22 öğrencisini çift diploma ile mezun ederken tarihi bir başarıya da imza attı. Programı başarı ile tamamlayan mezunlardan BORA GÜLOĞLU dünyada %0.3, Türkiye’de ise bugüne dek sadece 2 IB mezunun elde ettiği “Tam Puanla” mezun olma başarısına ulaşarak dünyanın en seçkin üniversitelerinden OXFORD ÜNİVERSİTESİ’ne kabul edildi.

Tüm mezunlarımızı ve emek veren öğretmenlerimizi kutlarız.