23 Mayıs Cumartesi günü, tanıtım toplantılarımızın ikincisini gerçekleştirdik. İzmir dışından gelen veli adaylarının da büyük ilgi gösterdiği toplantımızda Okul Müdürümüz Didem Erpulat ve Genel Müdürümüz Todd Cuddington, 137 yıldır sürdürdüğümüz eğitim kalitemiz, Hazırlık+4 yıllık programımız, kuvvetli İngilizce, ikinci yabancı dil ve Uluslararası Bakalorya (IB) programları ile zenginleşen müfredatımız, içerikli sosyal etkinliklerimiz, kız ve erkek yatılılık programımız, üniversite başarılarımız ve burs olanaklarımız ile ilgili ayrıntılı bilgi verdiler.

Tanıtım toplantılarından sonra Öğrenci Birliği üyelerimiz, dileyen veli ve öğrenci adaylarına okulumuzu gezdirdiler.