Okulumuzda öğrencilerimizin kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda üniversite ve meslek seçimi yapmalarına olanak tanımak ve karar vermelerinde yardımcı olmak için birçok çalışma yapılır. 22 Ocak Perşembe günü, Yurtiçi Üniversite ve Kariyer Danışmanlığı ve Rehberlik Bölümümüzün ortaklaşa düzenlediği ACI Meslekler Gününü gerçekleştirdik. Konusunda uzman birçok ismi ağırladığımız bu önemli günde konuklarımızın yarısından fazlasının ACI mezunu olması bizleri çok gururlandırdı. Aynı günlerde bir başka başarılı mezunumuz, Yıldız Holding İK Genel Müdürü Ege Karapınar (ACI'78) da UAL Kariyer Gününün açılış konuşmacısıydı.