“İyi ile kötüyü ayıran çizgi insan yüreğinin tam ortasından geçer.”

Aleksandr Soljenitsin (Rus yazar, tarihçi)

ACI’da toplum hizmeti çalışmaları eski ve köklü bir gelenektir. Her ACI öğrencisinin, okul hayatı boyunca en az bir sosyal servis kulübünde görev alması gerekir. Çünkü sosyal servis hizmeti boyunca çevresinde yardıma ihtiyacı olan, kendisi kadar şanslı olmayan insanları fark eder, bilgi, emek ve olanaklarını kullanarak o insanların hayatlarında bir şeyleri daha iyi yapmaya çalışır, aldığı sonuçla iç huzurunu keşfeder. Öğrenciler kendilerine sunulan alternatifler içinden diledikleri kulüpte çalışabilir.

Kulüplere Öğrenci Birliği’nin yanı sıra mezunlar da katkıda bulunarak ACI’dan mezun olurken verdikleri “Hizmet İçin Ayrıl” sözünü yerine getirmiş olurlar.

Sosyal Servis Kulüpleri öğrencilerin ilgi ve yetenekleri ile toplumsal ihtiyaçlar doğrultusunda her yıl güncellenip zenginleştirilir.

2023-2024 Sosyal Etkinlikler Tanıtım Kitapçığına ulaşmak için tıklayınız.