Doğru yerde, doğru kişilerle, doğru amaç için çalışmak!

İzmir Amerikan Koleji’nde kurumsal hedefler, akademik hedefler ve çalışanların kariyer hedeflerine eşit değer verilir. Bu anlayışla oluşturulan eğitimci ve idareci kadrosunun tüm bilgi ve yeterlikleri ile okula hizmet ederken kendini geliştireceği ortamı bulması sağlanır. ACI ailesinin tüm üyeleri varlıklarıyla kurumumuza değer katarlar. ACI bu sayede eğitim gibi dinamik bir alanda kendini sürekli yenileyerek yoluna devam edebilmiştir.

2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılında Özel İzmir Amerikan Koleji'nde görevlendirilmek üzere
Biyoloji Öğretmeni alınacaktır.

• Üniversitelerin eğitim fakültelerinin Biyoloji Öğretmenliği bölümünden mezun ya da üniversitelerin fen-edebiyat fakültelerinin Biyoloji bölümünden mezun ve üzerine eğitim bilimlerinde yüksek lisans eğitimini tamamlamış,
  • Pedagojik formasyon eğitimini almış,
  • Akademik IELTS İngilizce sınavında; konuşma alanında en az 7.0, genel toplamda en az 6.5 puana sahip,
  • Tercihen ulusal ve uluslararası proje yarışmalarında öğrencilerine liderlik tecrübesine sahip,
  • Kendini geliştirmeyi ilke edinerek alanında en iyisi olan ve olmayı hedefleyen,
  • Eğitimde teknoloji ve teknolojik araçlarını iyi kullanabilen,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim becerisi kuvvetli ve takım çalışmasına yatkın,
  • Öğretmeyi seven ve motivasyonu yüksek,
  • Askerlik görevini tamamlamış

adayların başvurularını kariyer@aci.k12.tr adresine iletmelerini rica ederiz.

IB Ekonomi Öğretmeni alınacaktır.

• Üniversitelerin Ekonomi bölümünden mezun,
  • Pedagojik formasyon eğitimini tamamlamış,
  • Tercihen IB programı deneyimine sahip ve tercihen alanında en az 5 yıl deneyimli,
  • Kendini geliştirmeyi ilke edinerek alanında en iyisi olan veya olmayı hedefleyen,
  • Eğitimde teknolojiyi ve teknolojik araçları iyi kullanabilen,
  • Öğretmeyi seven ve motivasyonu yüksek,
  • Askerlik görevini tamamlamış

adayların başvurularını kariyer@aci.k12.tr adresine iletmelerini rica ederiz.

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında Özel İzmir Amerikan Kolejinde görevlendirilmek üzere,
Kız Öğrenci Yurdumuz için tam zamanlı “Belletmen” alınacaktır.

Belletmen; Özel İzmir Amerikan Koleji yurdundaki yatılı kız öğrencileri, yurt yaşamlarında sosyal ve akademik olarak desteklemekle sorumludur. Belletmenin haftanın belli günlerinde yatılılıkta belirlenen program dahilinde yurtta kalması beklenir.

Aranan Genel Nitelikler:

·         Üniversite mezunu,

·         Tercihen pedagojik formasyon eğitimini tamamlamış,

·         Tercihen iyi derecede İngilizce bilgisine sahip,

·         Okul ve yurt ortamında çalışmak konusunda istekli,

·         İnsan ilişkilerinde başarılı ve iletişim becerisi kuvvetli

·         Takım çalışmasına yatkın,

·         Dinamik, motivasyonu yüksek ve özgüven sahibi

adayların başvurularını kariyer@aci.k12.tr adresine iletmelerini rica ederiz.

Okulumuza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Aşağıdaki formu eksiksiz doldurup özgeçmişinizi veri tabanımızda bulunması için bizlerle paylaşabilirsiniz.

"CIS Uluslararası Çocuk Koruma Çalışma Kolu”nun standartlarına paralel olarak ACI, işe alım süreçlerinde çocuk koruma konusuna titizlikle yaklaşıp büyük önem vermektedir.

Öğretmen, “Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi”nin yanı sıra, okulun etik kuralları ve değerlerinin uygulanması konularında da örnek oluşturacağının bilincindedir.

SEV/Amerikan Okulları'nın önceliği öğrencilerine güvenli ortamlarda eğitim sağlamaktır. Bu sözleşmeye imza atarak, öğretmen bugüne dek,

• çocuk korumayı tehdit edebilecek herhangi bir suç işlemediğini,

• bu tür bir suçlamaya maruz kalmadığını,

• bu tür bir suça hiçbir şekilde karışmadığını ve kanıtların/bilgilerin gizlenmesi konusuna dahil olmadığını peşinen beyan ve kabul eder.

İş Başvuru Formu

Ad
Soyad
Size ulaşabileceğimiz e-posta adresiniz
Size ulaşabileceğimiz telefon numaranız(GSM)
Hangi pozisyon için başvuruyorsunuz
Notlar

Vermiş olduğum tüm bilgilerin doğru ve tam olarak tarafımdan doldurulduğunu beyan eder, işe alındıktan sonra, bilerek yanıltıcı veya eksik bilgi verdiğim anlaşıldığı takdirde, iş akdimin ihbarsız ve tazminatsız feshini kabul ettiğimi onaylarım.

Önyazı Ekle
Özgeçmiş Ekle