İNGİLİZCE BÖLÜMÜ

ACI İngilizce Bölümü, öğrencilerin ana dilleri kadar iyi İngilizce öğrenmeleri için uluslararası standartlar göz önüne alınarak, İngilizce’de her yönüyle yeterli, İngilizce okutulan üniversitelerin akademik programlarını başarıyla tamamlayabilecek düzeyde İngilizce diline hakim ve Öğrenmek için Katıl, Hizmet için Ayrıl okul sloganını hayat boyu yaşatacak öğrenciler yetiştirmeyi amaçlar.

Bu amaca ulaşmak için, ACI İngilizce Bölümü kadrosunda Kuzey Amerika, İngiltere ve Avustralya’dan ana dili İngilizce olan öğretmenler ile ikidilli Türk öğretmenler bulunmaktadır.