Spor Komitesi:

- Sene başında her sınıftan bir kız bir erkek öğrenci seçilir. Okulumuz tarafından düzenlenen her türlü spor etkinliğinde (Shepard cup vb.) ve sınıf içi turnuvalarda görev alıp Beden Eğitimi bölümünün duyurularını sınıf arkadaşları ile paylaşır.

Okul Spor Takımları:

- Okul spor takımları için 19 Eylül haftasından itibaren öğrencilere duyurularak takım seçmeleri yapılacaktır.

- Seçmelerde seçilen öğrencilerin antrenmanlara tam devamı beklenmektedir.

- Bunun için takım oyuncularına ”Sporcu sözleşmesi imzalatılacaktır.

- Antrenmanlar okul sonrası saat iki farklı zaman aralığında gerçekleşecektir.

(16.15- 17.30 / 17.30-18.45)

- Beden Eğitimi bölümü tarafından takımların antrenman saatleri ve zaman aralıkları takım oyuncularına duyurulacaktır.

- Okul takımlarının antrenmanları İzmir MEB ve Türkiye Şampiyonası turnuvalarına katılacak şekilde düzenlenecektir.

- 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında ACI’da düzenlenen Shepard Cup turnuvasında kız ve erkek voleybol takımlarımız, Üsküdar Amerikan Lisesi’nin düzenlediği Güz turnuvasında da Kız-Erkek Basketbol takımımız okulumuzu temsil edecektir.

- Antrenman zamanlarının değişikliğine, iptaline, maçları yaklaşan takımların antrenmanlarının maç dönemlerine göre değiştirilmesine takım antrenörleri karar verir ve sporcularını bilgilendirir.

ACI’da FAALİYET GÖSTEREN SPOR BRANŞLARI VE SEVİYELERİ:

BASKETBOL ERKEK

BASKETBOL KIZ