Eğitim kadromuz, alanlarında uzman Türk ve yabancı eğitimcilerden oluşmaktadır.

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılında okulumuzda, toplam 121 öğretmen görev yapmaktadır.

Öğretmen kadromuzun %18'ini oluşturan yabancı öğretmenlerimizin verdikleri dersler arasında İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Matematik, Biyoloji, Bilgi Kuramı, Tiyatro ve Resim/Görsel Sanatlar bulunmaktadır.

Sürekli iyileştirme ilkemize bağlı olarak okulumuzda yıl boyunca birçok mesleki gelişim semineri düzenlenmektedir. Ayrıca öğretmenlerimiz, kendi alanlarıyla ilgili,  yurtiçi ve yurtdışında yapılan seminer ve çalıştaylara da katılmaktadırlar.

Destek veren ofis çalışanları ile birlikte ACI büyük bir ailedir. 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı'nda öğretmen ve ofis çalışanlarımızın toplam sayısı 169'dur.